logo BROTS
equip Brots

Foto Maria Alzamora

BROTS és l'associació, nascuda a l'Alt Empordà i situada a Camallera, que hem creat un grup de professionals del sector creatiu, tant en disseny de producte i d'interiors com en disseny gràfic, amb l'interès i la passió de poder unir les nostres forces, el coneixement, l'experiència i, sobretot, la il·lusió per donar vida a les nostres creacions, com també les d'altres col·laboradors.

 • Tai Sans

  Dissenyadora multidisciplinar

  taisans@brots.org

  Tai Sans Saura, nascuda a Camallera (Alt Empordà) i graduada en disseny industrial a l'Escola Superior de Disseny Elisava de Barcelona (2007-2011). Amplia estudis en disseny gràfic i desenvolupament web.

 • Jordi Llopis

  Dissenyador industrial

  www.jordillopis.com jordillopis@brots.org

  Jordi Llopis i Freixas, nascut a Barcelona. Estudis a Elisava i a la Royal College of Art. Experiència en el món de la il·luminació, mobiliari i elements urbans. En la edició, la gestió i tot el procès de creació que hi ha al voltant d'un producte.

 • Pete Sans

  Dissenyador i artista

  www.petesans.com petesans@brots.org

  Pete Sans, nascut a Barcelona, afincat a l'Alt Empordà. Dissenyador de mobiliari, escultor industrial i autodidacta.

 • Kiko Tous

  Dissenyador multidisciplinar

  www.kikotous.com kikotous@brots.org

  Kiko Tous Berga, nascut a Palma de Mallorca, graduat en disseny d'interiores a l'escola de disseny LAI de Barcelona (1999-2003). Amplia estudis en disseny gràfic, web i imatge 3D. Professor de projectes II a l' Escola de disseny LAI (2006-2009).