logo BROTS

INAUGURACIÓ 3MB MATERIA "Esculturas de hoy con Objetos del pasado" |   28.11.2015

art_and_fang

"3mb materia" és un equip de quatre amics amb un comú denominador:la fascinació per les eines de treball i la bellesa de les seves formes. A l'exposició "Escultura de hoy con objetos del pasado"ens porten una proposta d'escultures creades a partir de antigues eines de treball, principalment de ferro, combinades elegantment amb materials més nobles com la fusta, pedra o altres materials reciclats. El descobriment de cada peça és de per sí tota una aventura per ells i es converteix en la recerca de petits tresors, despertant del seu abandonament, instruments insòlits.
Us hi esperem!


Més informació sobre 3mb Materia a www.esculturesbarcelona.com


ART&FANG · Ceràmica creada per arquitectes i dissenyadors  |   03.05.2014

art_and_fang

OBRIM LA LLAUNA   |   04.04.2014

obrim la llauna

BROTS TANCA FINS EL 4 D'ABRIL   |   14.02.2014

Us informem que durant unes setmanes a partir d'aquest cap de setmana, Brots estarà tancat. Aprofitarem tot aquest temps per preparar el programa d'activitats de primavera-estiu, renovar productes i crear-ne de nous, actualitzar la web...

Tornarem el 4 d'abril amb nous brots creatius! Us hi esperem!


Per a qualsevol consulta, encàrrec o visita, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a brots@brots.org, estarem encantats de rebre-us. Fins aviat!


brots pensant

PETE SANS DISSENYA LA COPA FAD 2013   |   25.04.2013

Pete Sans, dissenya la Copa FAD 2013 per a la Copoteca del FAD, una col·lecció de copes (recipients per beure, no trofeus) iniciada l'any 1917. No és una col·lecció tancada, sinó tot al contrari, doncs la Copoteca s'amplia cada any amb una nova peça. S'encarrega cada any la realització d'una copa a un professional diferent, amb la qual el president brindarà.
La Copoteca del FAD, doncs, es caracteritza principalment per la seva diversitat. L´únic factor comú a totes les peces integrants en aquesta col·lecció és l'objecte, la copa, un objecte amb una tipologia pròpia, amb un ús definit. I el lligam entre totes elles és el treball de reinterpretació i de recreació d'aquest objecte per part dels diferents autors, és a dir, de com la sensibilitat cultural de cadascun dels autors que la integren entre 1917 fins l'actualitat, respon a un mateix encàrrec.
La Copoteca s'ha conservat sempre en una vitrina al FAD, excepte durant els anys de la guerra civil espanyola, que va estar desapareguda, anys durant els quals s'interrompeix també la col·lecció.


Pete Sans, explica quines van ser les seves motivacions en el disseny de la Copa i com la va realitzar.

"Quan em van encarregar la copa del FAD, vaig pensar el difícil que seria fer un producte sense cap classe de condicionant. Quan he de dissenyar sota encàrrec, cosa que no faig sovint, no puc posar-me a treballar sobre un paper i proposar idees; senzillament espero que m'arribi la inspiració, mentre camino, menjo o senzillament descanso al llit o al sofà.
En aquest cas va ser una mica diferent, quan em van encarregar la Copa FAD, em vaig asseure enfront de l'ordinador i automàticament em vaig posar a dibuixar. No vaig agafar cap llapis ni cap paper, la vaig dibuixar directament a l'ordinador. No se per quina raó vaig dibuixar una copa amb una canya de bambú, ja que és un material que mai no he utilitzat. Però aquest material natural i el treball manual són, en aquest moment, un dels temes que més m'interessen. La segona proposta que em va sortir és la que presento avui." Pete Sans


Copa FAD Pete Sans Copa FAD Pete Sans Copa FAD Pete Sans Copa FAD Pete Sans

O-CULTS+BROTS+THE METHOD CASE - PRODUCT EDITION CONTEST Barcelona   |   21.03.2013

Brots i O-Cults us convidem a la presentació a Barcelona dels resultats del concurs "PRODUCT EDITION CONTEST". Una convocatòria plena de propostes de disseny. C/Santa Teresa, 6 Barcelona. US HI ESPEREM!


Product Edition Contest

PUBLICACIÓ A LA REVISTA ON DISEÑO   |   04.02.2013

En el darrer número 331 de la revista On Diseño es publica un article a tota pàgina explicant la filosofia de Brots, on es mostren alguns dels nostres productes i el nostre espai.


Publicació On Diseño

PRESENTACIÓ "CALIU" DE BAHÍ&GÜELL   |   08.12.2012

Fotos de la presentació del nou producte “Caliu” de Bahí&Güell. Aprofitant la presentació de Regi&Co, l’estudi de disseny Bahí&Güell va presentar la seva nova creació fent una bona barbacoa per als convidats a l’esdeveniment.


Presentació Caliu

PRESENTACIÓ NOU PRODUCTE REGI&CO   |   08.12.2012

Fotos de la presentació del nou producte de Regi&Co. Ens van visitar molts coneguts i molta gent interessada en aquesta nova aventura de l’artista Regina Saura.


Presentació Regi & Co

[ B R O T S ] & MORITZ POP-UP DESIGN MARKET   |   22.12.2012/05.01.2013

BROTS també serà al MORITZ POP-UP DESIGN MARKET (Barcelona) #PopupMoritz amb alguns dels productes del seu espai a Camallera. Us hi esperem!

Organiza: Adi-Fad ,diarioDESIGN & Moritz

PRODUCT EDITION CONTEST winter 2012-2013   |   05.12.2012

O-cults, iniciativa que reuneix més de 90 estudis de disseny industrial i que promou generar noves oportunitats de negoci per a ells, a organitzat amb Brots, editora i espai creatiu que promou i comercialitza mobiliari i accessoris per a la llar, una convocatòria per editar, comercialitzar i portar al mercat les propostes que siguin seleccionades. The Method Case se suma a la iniciativa com a media partner fent difusió i seguiment d'aquesta convocatòria.
Per més informació visita o-cults

VISITA D'O-CULTS A BROTS   |   20.10.2012

O-cults

Avui ens ha visitat O-Cults Barcelona, un interlocutor que actúa com a pont que conecta dissenyadors de Barcelona amb les millors editores i productores a nivell mundial.
Per conéixer més el seu treball visita la seva web www.o-cults.com

BROTS OPENING   |   04.08.2012

Fotos de la inauguració de Brots. Va ser tot un éxit, gracies per acompanyar-nos!!


inauguració brots
espai brots
espai brots

INAUGURACIÓ DE BROTS   |   26.07.2012

inauguració brots

Obertura del nou espai Brots, prevista el dissabte 4 d’agost, entre editora, botiga, espai creatiu, estudi de disseny de producte, ja sigui mobiliari, il·luminació i objectes o altres disciplines creatives, que hem muntat Pete Sans, Jordi Llopis, Kiko Tous i Tai Sans. Com també plataforma per a dissenyadors externs. On volem anar fent inauguracions constants per presentar productes, activitats o tallers diversos. Us hi esperem!!

WORK IN PROGRESS   |   29.06.2012

espai brots

Tot es va iniciar aquí un dia d’hivern del 2012. Un cop vist l’espai, vam començar a pensar en les possibilitats que tenia, com organitzàvem les coses i, sobretot, com voldríem presentar els productes i objectes perquè tot tingués una coherència, amb peces, productes i productors de la zona. Que fos prou flexible perquè poguéssim fer diverses activitats futures, no només estudi, botiga, espai d’exposició.


espai brots